کرونا در کودکان ( علائم کرونا در کودکان )

کرونا در کودکان

ویروس کویید- 19، بیشتر از یک سال است که مهمان همه انسان ها شده و آن گونه که پیداست، به راحتی نمی توان به راحتی از شر آن خلاص شد.

 بر اساس تحقیقات مشخص شده است که این بیماران، افراد در سنین کم را کمتر از افراد بزرگسال، درگیر می کند؛ اما متأسفانه انسان ها از این گفته چنان برداشت کرده اند که گویا، کودکان هیچ گاه به این بیماری مبتلا نمی شوند.

 نتایج تحقیقات فقط به این موضوع اشاره دارد که این ویروس، در کودکان تأثیر چندانی ندارد؛ اما توجه داشته باشید که ممکن است به سبب بی توجهی، کودکان به این بیماری مبتلا شده و به عنوان ناقل آن عمل کنند. از این رو توصیه می شود کرونا در کودکان جدی گرفته و تمامی پروتکل های بهداشتی را در مورد آنها نیز اجرا کنید.

البته لازم به ذکر است که با ورود کرونای انگلیسی به میدان، گفته می شود این بیماری در کودکان نیز به شدت تأثیر گذاشته و کل سیستم بدنی آنها را درگیر می کند.

 به همین دلیل در روزها و ماه های اخیر شاهد هستیم که تمامی متخصصان و پزشکان توصیه می کنند کودکان نیز ماسک زده و به پروتکل های بهداشتی عمل کنند.

کرونا در کودکان

آیا کودکان هم کرونا می گیرند؟

همانگونه که گفته شد، این گفته که نشان می دهد کودکان، کرونا نمی گیرند کاملاً اشتباه است. این افراد نیز در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. فقط امکان دارد کرونا در کودکان علائمی نشان ندهد؛ اما بدن آنها نیز درگیر این بیماری شده و مهمتر از آن این که ممکن است کودکان ناقل ویروس کویید- 19 باشند؛

 بنابراین در تعامل با کودکان نیز باید به مسائل بهداشتی توجه کرده و به آنها آموزش داد تا پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند. باید به کودکان آموخت تا در بیرون از منزل، از ماسک استفاده کنند.

 دست های خود را با آب و صابون شسته و در صورت عدم دسترسی به این مواد، دستان خود را ضد عفونی کنند. از دست دادن با دیگران پرهیز کرده و فاصله اجتماعی را رعایت نمایند.

طبق بررسی های جدید متخصصان این حوزه، تعداد کودکانی که به کرونای انگلیسی مبتلا می شوند بسیار بالا است. کودکان دارای قوای جسمی پایینی بوده و در صورت ابتلا، ممکن است نتوانند در مقابل این ویروس، دوام بیاورند. از این رو توصیه می کنیم تمامی توصیه های بهداشتی را در مورد کودکان جدی گرفته و به آنها عمل کنید.

علائم کرونا در کودکان چیست؟

در صورتی که کودکی به کرونا مبتلا شود همانند بزرگسالان، ممکن است در برخی موارد، علائمی نشان ندهد. در این صورت به عنوان ناقل بوده و می توان افراد زیادی را در اطراف خود بیمار کند؛ اما در برخی موارد مخصوصاً در صورت ابتلا به کرونای انگلیسی، ممکن است با علائم متعددی روبرو شوند. 

شدت این علائم به عوامل مختلف بستگی دارد. به عنوان مثال، کودکانی که دارای بیماری زمینه ای بوده و یا سیستم ایمنی بدن آنها، قدرت کافی برای مقابله با این بیماری را نداشته باشد، شدت علائم بسیار زیاد بوده و حتی در برخی موارد، منجر به فوت کودک می شود.

از علائم کرونا در کودکان می توان به موارد زیرا اشاره کرد:

- از دست دادن حس بویایی و چشایی

از دست دادن حس بویایی و چشایی در کودک کرونایی

- احساس تغییر در طعم و بوی مواد

احساس تغییر در طعم و بوی مواد در کودک کرونایی

- تب بالا

تب بالا در کودک کرونایی

- سرفه خشک و مداوم

سرفه خشک و مداوم کودک مبتلا به کرونا

به هنگام بروز علائم کرونا در کودکان ، چه اقداماتی لازم است؟

زمانی که کودک شما، علائم بیماری کرونا را بروز داد باید سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنید. بر اساس تشخیص پزشک، از وی آزمایش گرفته و نتیجه اعلام می شود. تا زمان اعلام نتیجه تست، باید قوانین قرنطینه را در مورد آنها اجرا کنید. در ضمن هم شما و هم دیگر اعضای خانواده باید در این مدت در خانه بمانید تا از سرایت بیماری به افراد دیگر، جلوگیری شود.

 در صورتی که نتیجه آزمایش مثبت باشد باید تمامی افرادی که در روز و یا 48 ساعت قبل از آن با کودک در تماس بوده اند را خبردار کنید تا آنها هم تست داده و از بیمار بودن یا نبودن خود مطمئن شوند.

نکات مهم در نگهداری از کودکان مبتلا به کرونا

در صورت بروز علائم کرونا در کودکان باید حساسیت خود را در مراقبت از آنها بالا ببرید. برای تغذیه آنها از مواد مغذی استفاده کنید و از تغذیه بیمار کرونایی پیروی کنید. سعی کنید در رژیم غذایی آنها، مایعات به حد کافی باشد. در ضمن در صورتی مواجهه با هر کدام از علائم زیر، سریعاً با اورژانس تماس بگیرید:

  • سفت شدن گردن
  • خواب آلودن بودن
  • تشنج
  • سختی در تنفس
علائم کرونا در کودکان

برای مراقبت از کودکان کرونایی، چه باید کرد؟

برای مراقبت از کودکانی که به کرونا مبتلا شده اند باید اقدامات متعددی انجام داد. این اقدامات با شرایط سنی آنها و همچنین شدت بیماری، متفاوت خواهد بود. اگر کودک شما زیر 3 ماه باشد باید مرتب دمای بدن او را اندازه گیری کرده و تنفس و تغذیه وی را کنترل کنید.

 کودکان 3 تا 6 ماه نیز باید تحت مراقبت باشند. باید دمای بدن آنها اندازه گیری شده و مراقبت باشید که از 39 درجه، بالاتر نرود. کنترل کنید که بر روی پوست کودک، علائمی نظیر بثورات پوستی ایجاد نشده باشد. اگر کودک با کمبود آب مواجه بوده و اشتهایی به غذا نداشته باشد باید برای درمان وی اقدام کرده و مطابق تجویز پزشک، رفتار کنید.

در صورت بروز علائم کرونا در کودکان، متناسب با شدت بیماری می توانید از خدمات مراکز درمانی استفاده کنید؛ اما در صورتی که اوضاع عمومی کودک، مناسب باشد و نیازی به بستری شدن در بیمارستان نباشد، توصیه می شود از مراجعه به این مراکز خودداری کنید، زیرا مراکز درمانی، خود منبع شیوع کرونا هستند و به دلیل روحیه حساسی که کودکان دارند ممکن است با مشکلات دیگری نیز در این مکان ها روبرو شوند.

برای این که بتوانید در کنار کودک خود بوده و از لحاظ عاطفی، او را تأمین کنید بهتر است از یک پرستار کودک در منزل کمک بگیرید. این افراد تمامی نکاتی که باید در نگهداری از این کودکان، رعایت شود را می دانند. با کمک پرستاران کودک می توانید به خوبی از کودک خود نگهداری کرده و آثار نامطلوب این بیماری را در مدت زمان کمتری از بین ببرید.

5/5 - (9 امتیاز)

مرکز سلامت، آسایش و مراقبت کیان مهر با مجوز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و زیر نظر سازمان بهزیستی کشور قابل اعتماد و اطمینان با مدیریت با تجربه و پاسخگوئی شبانه روزی و با تیم متخصص و حرفه ای جهت رضایتمندی خانوادهای محترم میباشد. .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − دو =